Waardevolle oplossingen voor alle sectoren. Ontdek onze services.

Met onze consultancy-diensten zorgen we samen voor oriëntatie, implementatie, start-up en scaling. Wij begeleiden u langs alle fasen van uw optimalisatie journey.

Domeinen & Services

Met onze specialisten en bewezen aanpak leveren wij waardevolle oplossingen voor alle typen klanten in alle verschillende sectoren en industrieën. Of het nu gaat om het optimaliseren en (verder) automatiseren van uw customer journey, het verbeteren van ‘on-time delivery’ het optimaal inzetten van uw werkkapitaal of het wegnemen of voorkomen van rework en andere process inefficiënties, wij leveren support langs de volledige Proces optimalisatie / Process Mining Journey. Van implementatie tot oplevering en handover.

Zelf, Samen of ‘As a Service’

Met onze consultancy-diensten zorgen we samen voor oriëntatie, implementatie, start-up en scaling. Wij begeleiden u langs alle fasen van uw optimalisatie journey.

Daarnaast bieden we een interessant alternatief, namelijk: ‘Optimalisatie As a Service’ – OASe® Hierbij nemen we u zoveel mogelijk activiteiten uit handen. Dit model kenmerkt zich door ‘wel de lusten – niet de lasten’. Tegen een aantrekkelijke fee leveren we u exact de juiste services zonder dat u vooraf zelf grote investeringen doet. Ideaal voor een kennismaking met Proces optimalisatie, Process Mining en Intelligent Automation. Zo kunt u zich volledig op uw kern-activiteiten richten maakt u gebruik van onze bewezen aanpak, kennis en expertise.

Oplossing die past bij uw situatie

Al onze oplossingen zijn toegespitst op specifieke wensen en eisen. Wij helpen u zowel bij het identificeren en implementeren van quicks wins als bij het optimaliseren van complexere uitdagingen.

Process Mining & Intelligent Automation Partnership

Onze expertise strekt langs de volledige Process Mining journey. Daarmee zijn we in staat om u in iedere fase van dienst te zijn en waarde te leveren.

Dit een traditioneel ‘partner’ / ‘consultancy’ model waarin we samen met u aan de slag gaan. We definiëren de doelen, nomineren processen, implementeren de tool en ontwikkelen de oplossingen. Daarnaast zorgen we er voor dat uw organisatie op het juiste niveau komt om het spreekwoordelijke stokje over te nemen. Dat moment bepalen we in samenspraak. Process Mining & Intelligent Automation draait namelijk niet alleen om de software en oplossingen. Voor langdurig en hoogwaardig succes moet de organisatie op het juiste niveau worden gebracht. Alleen zo profiteert u langdurig van Process Mining & Intelligent Automation.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze consultancy diensten, oplossingen of inzoomen op een specifiek onderwerp als Proces Optimalisatie, Analytics, BI of Process Mining, Intelligent Automation of Optimalisatie as a Service? Neemt u dan vooral contact op met één van onze specialisten.

Meer weten?
Stuur ons een bericht!

+31 (0)10 3220 470
info@daticx.nl