Automatisering potentieel inzichtelijk en direct bruikbaar met Automation Scan®

De Automation Scan® is een krachtig instrument en geeft een objectieve weergave van de werkelijke prestaties en het verbeter potentieel van uw processen.

Impact calculated

Door tactisch gebruik te maken van data is het mogelijk om het werkelijke proces, de procesvarianten en de reeds aanwezige automatisering te analyseren. De scan biedt objectieve inzichten in de inefficiëntie en root causes. Bevindingen, conclusies en opportunities vertalen we naar praktische use cases, inclusief Calculated Impact.

Onze bewezen aanpak helpt u nauwkeurig, gericht en data gedreven up processen te optimaliseren.

Traditioneel richten optimalisatie-initiatieven zich vooral op de zichtbare inefficiëntie. Het werkelijke potentieel en impact bevind zich echter veelal onder de oppervlakte, goed verborgen in systemen & data. Het laat zich daardoor moeilijk analyseren en kwantificeren.

We merken dat de Automation Scan® na een initiële eerste inzet, een goed middel is om periodiek in te zetten. Op deze manier blijven uw medewerkers en u profiteren van continue, nieuwe verbeter opportunities.

Liever niet zelf aan de slag met de Calculated Impact?

Onze experts zijn gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van verbeterpotentieel EN in het verzilveren van dit potentieel. Daarnaast werken we voor specifieke expertisegebieden samen met vertrouwde partners. Zo bieden we full-service en uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve oplossingen. Onze specialisten: