Supply Chain

Hoge verwachtingen

Korte levertijden, hoge verwachtingen voor ‘in-full’ leveringen en een lagere fout tolerantie, toegenomen transport kosten (over weg en water). Binnen het supply chain aandachtsgebied spelen diverse conflicterende (extreme) uitdagingen wanneer het gaat om het kunnen leveren van ‘process excellence’.

DATICX helpt met gerichte oplossingen en expertise in iedere stap van de customer & product journey. Samen met u of ‘As a Service‘. Zo bieden we resultaat in een voor u optimale samenwerkingsvorm.

Supply Chain key points

 • Vrijmaken werkkapitaal

  Maak gebruik van Process Mining om stappen of processen binnen uw supply chain intelligent te automatiseren met ‘Intelligent Automation’. Onze samenwerking met Celonis stelt u in staat om hierdoor werkkapitaal vrij te maken en doorlooptijden te verkorten.

 • Maximaliseer On-time & In-Full Delivery

  Maak de juiste beloftes en zorg dat u de beloftes nakomt.

 • Optimaliseer voorraden

  Ga beter om met variabiliteit en volatiliteit zonder werkkapitaal uit het oog te verliezen.

 • Verbeter productiviteit

  Van inkoop tot opslag tot het distribueren – zorg voor een efficiënte en soepele keten en voorkom (tot nu toe) onbekende verspilling.

 • Forecast Guide

  Verbeter forecasts door continu automatische cross-checks uit te voeren met voorgaande forecasts, gerelateerde en specifieke forecasts. Hiermee identificeer je risico’s en opportunities in een vroeg stadium en kun je op basis van ‘next best actions’ snel richting een volgende fase.

Samen naar resultaat

Onze expertise strekt langs de volledige Process Mining journey. Daarmee zijn we in staat om u in iedere fase van dienst te zijn en waarde te leveren.

Dit een traditioneel ‘partner’ / ‘consultancy’ model waarin we samen met u aan de slag gaan. We definiëren de doelen, nomineren processen, implementeren de tool en ontwikkelen de oplossingen. Daarnaast zorgen we er voor dat uw organisatie op het juiste niveau komt om het spreekwoordelijke stokje over te nemen. Dat moment bepalen we in samenspraak. Process Mining & Intelligent Automation draait namelijk niet alleen om de software en oplossingen. Voor langdurig en hoogwaardig succes moet de organisatie op het juiste niveau worden gebracht. Alleen zo profiteert u langdurig van Process Mining & Intelligent Automation.

Waarom bedrijven voor ons kiezen

 • Onze waarden

  – We investeren in partnerships & klant tevredenheid.
  – Waarde, kwaliteit en betrouwbaarheid gaat boven kwantiteit.
  – Open en eerlijke communicatie zijn key.
  – We streven naar een snelle en soepele handover.
  – Pragmatisch, functioneel, open-minded and loyaal.

 • Willen winnen

  Wij zien digitale transformatie en proces optimalisatie als een sport en als het op sport aankomt willen we winnen. Winnen is voor ons het beste uit het proces halen. Het onderste uit de kan. Met slimme, schaalbare en data gedreven oplossingen. Winnen voor u als klant, voor uw klanten en uw medewerkers. Want door schaalbare kwaliteit te leveren tegen een faire prijs blijven uw klanten én medewerkers u trouw.

 • Onze Partners

  Wij specialiseren ons in Process Mining & Intelligent Automation en begeven ons daarmee binnen het kennisgebied van digitale transformatie. Voor andere kennisgebieden werken we met volledig comfort samen met een aantal prettige en vooral betrouwbare partners.

 • Celonis Partnership

  Wij bijzonder blij en trots op ons unieke partnership met Celonis – wereldwijd leider op gebied van Process Mining, Intelligent Automation & Execution Management technologie. Deze leidende positie wordt geregeld bevestigd en beloond door partijen als Gartner, Forrester, Everest Group, HFS Research en NelsonHall . Met het Celonis Execution Management System leveren we bedrijven de best beschikbare oplossingen en laten we Process Mining & Intelligent Automation op het hoogste niveau renderen.

 • Celonis Certified

  Al onze specialisten zijn volledig Celonis Certified. Daarmee zorgen we voor een betrouwbaar, functioneel kennisfundament en snelle inzetbaarheid op nieuwe opdrachten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze consultancy diensten, oplossingen of inzoomen op een specifiek onderwerp als Proces Optimalisatie, Analytics, BI of Process Mining, Intelligent Automation of Optimalisatie as a Service? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Emiel van Nielen, Directeur van DATICX (e.van.nielen@daticx.nl) of een van onze specialisten.

Meer weten?
Stuur Emiel een bericht!

+31 (0)10 3220 470
info@daticx.nl