IT, HR & GRC

Aantoonbaar In-Control

Efficiënte, schaalbare processen zijn essentieel voor IT, HR Risk & Compliance afdelingen. Interne ticketing, requests, onboarding van nieuwe medewerkers of GRC-activiteiten volgen allemaal een strict protocal en zijn onderhevig aan procedures.

Process excellence is nodig voor het leveren van superieure (interne) klant- en gebruikerservaringen. Met onze oplossingen verwijdert u bottlenecks, frictie, inefficiëntie, onnodige activiteiten en kostbaar rework en kunt u uw processen (verder) verbeteren.

IT, HR & GRC key points

 • Reduceer operationele kosten

  Maak een einde aan kostbaar rework en handmatige wijzigingen voor snellere, nauwkeurige processen tegen lagere kosten.

 • Maximaliseer productiviteit

  Geef uw efficiency een boost door uw processen en operatie te stroomlijnen en automatiseer activiteiten met intelligent automation.

 • Verbeter customer experience​

  Processen vormen het fundament voor customer experience. Efficiënte, soepele processen betekent een betere experience voor zowel medewerkers als klanten.

 • Efficient, geautomatiseerd service management

  Zorg voor een efficiënte, compliant opvolging van tickets, (interne) requests, incidenten, GRC- en andere checks & balances activiteiten en gebruik automatisering waar mogelijk.

Samen naar resultaat

Onze expertise strekt langs de volledige Process Mining journey. Daarmee zijn we in staat om u in iedere fase van dienst te zijn en waarde te leveren.

Dit een traditioneel ‘partner’ / ‘consultancy’ model waarin we samen met u aan de slag gaan. We definiëren de doelen, nomineren processen, implementeren de tool en ontwikkelen de oplossingen. Daarnaast zorgen we er voor dat uw organisatie op het juiste niveau komt om het spreekwoordelijke stokje over te nemen. Dat moment bepalen we in samenspraak. Process Mining & Intelligent Automation draait namelijk niet alleen om de software en oplossingen. Voor langdurig en hoogwaardig succes moet de organisatie op het juiste niveau worden gebracht. Alleen zo profiteert u langdurig van Process Mining & Intelligent Automation.

Waarom bedrijven voor ons kiezen

 • Onze waarden

  – We investeren in partnerships & klant tevredenheid.
  – Waarde, kwaliteit en betrouwbaarheid gaat boven kwantiteit.
  – Open en eerlijke communicatie zijn key.
  – We streven naar een snelle en soepele handover.
  – Pragmatisch, functioneel, open-minded and loyaal.

 • Willen winnen

  Wij zien digitale transformatie en proces optimalisatie als een sport en als het op sport aankomt willen we winnen. Winnen is voor ons het beste uit het proces halen. Het onderste uit de kan. Met slimme, schaalbare en data gedreven oplossingen. Winnen voor u als klant, voor uw klanten en uw medewerkers. Want door schaalbare kwaliteit te leveren tegen een faire prijs blijven uw klanten én medewerkers u trouw.

 • Onze Partners

  Wij specialiseren ons in Process Mining & Intelligent Automation en begeven ons daarmee binnen het kennisgebied van digitale transformatie. Voor andere kennisgebieden werken we met volledig comfort samen met een aantal prettige en vooral betrouwbare partners.

 • Celonis Partnership

  Wij bijzonder blij en trots op ons unieke partnership met Celonis – wereldwijd leider op gebied van Process Mining, Intelligent Automation & Execution Management technologie. Deze leidende positie wordt geregeld bevestigd en beloond door partijen als Gartner, Forrester, Everest Group, HFS Research en NelsonHall . Met het Celonis Execution Management System leveren we bedrijven de best beschikbare oplossingen en laten we Process Mining & Intelligent Automation op het hoogste niveau renderen.

 • Celonis Certified

  Al onze specialisten zijn volledig Celonis Certified. Daarmee zorgen we voor een betrouwbaar, functioneel kennisfundament en snelle inzetbaarheid op nieuwe opdrachten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze consultancy diensten, oplossingen of inzoomen op een specifiek onderwerp als Proces Optimalisatie, Analytics, BI of Process Mining, Intelligent Automation of Optimalisatie as a Service? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Emiel van Nielen, Directeur van DATICX (e.van.nielen@daticx.nl) of een van onze specialisten.

Meer weten?
Stuur Emiel een bericht!

+31 (0)10 3220 470
info@daticx.nl