Process Mining workshop

Process Mining is hot. Steeds meer bedrijven boeken succes, omarmen verregaande vormen van automation & rpa en schalen hun process mining activiteiten steeds verder op. Maar wat is nu het eigenlijk en wat is het vooral niet?

Met deze inspiratieworkshop nemen we je mee in de wondere wereld van Data Science, afdeling Process Mining. We leren je alles over termen als intelligent automation, process discovery, conformance checking, process models en variances.

Ga je binnenkort zelf aan de slag met process mining, wil je vooral inspiratie opdoen of juist je kennis verbreden? Dan is deze workshop een schot in de roos. Met deze Process Mining Workshop geven we je precies de juiste basis voor een eventuele verdere stap en kun je zelf praktisch aan de slag.

Programma

Met een uitdagend en actief programma combineren we theorie, discussie en praktijk. We nemen je mee naar waar het allemaal begon, begeven ons in het heden en kijken ook kort naar de toekomst. Je leert de best practises, kritieke succesfactoren en harde requirements van Process Mining.

In de workshop kruipen we zelf achter de knoppen en passen we theorie toe op de praktijk op een realistische use case. We leren hoe je een process kunt analyseren, beoordelen de uitkomsten en denken na over optimalisatie mogelijkheden en automatisering.

Kortom: een inspirerende en praktische kennismaking met process mining & intelligent
automation.

Praktische zaken

 • Kosten

  EUR: 2700,- (incl. 6 deelnemers).
  Extra deelnemers EUR 400,- pp.
  Maximaal 12 deelnemers.

 • Duur

  4 tot 5 uur.

 • Locatie

  In-company.
  Remote (online).
  Op locatie (huur locatie tegen kostprijs).

Boek direct een workshop!

Onze workshop is voor iedereen die graag meer wil leren over Process Mining. Er is geen specifieke voorkennis nodig. Enthousiasme en actieve participatie zijn de enige vereisten.

Ben je werkzaam binnen een specifiek kennisgebied, bijvoorbeeld Finance, Sales, Customer Service of Supply Chain dan nemen we dit graag mee in de workshop.

Hogeschool of Universiteit?

Als onderdeel van ons “Academic-programme” organiseren we kosteloze gast-collega’s en workshops en bieden we interessante stage-, onderzoek-, of afstudeerplaatsen. Informeer naar de mogelijkheden.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.