Process Optimizers met een missie. Wij zijn Daticx.

Wij zijn DATICX. Met process mining, visualisatie, analyse en automatisering leveren wij data gedreven oplossingen voor optimaal presterende, efficiënte processen.

Wij zijn Daticx

Met onze intelligent automation oplossingen voegen we direct waarde toe aan bestaande processen en introduceren we organisaties in de wereld van data driven decision making.

Wij geloven dat processen niet alleen een verzameling zijn van opeenvolgende stappen. Het uploaden van een document, het compleet maken van een profiel, het beantwoorden van een klantvraag of het versturen van facturen. Processen moeten bijdragen aan de organisatiestrategie, -missie en -doelen. Het stroomlijnen en structureren van organisaties, het afstemmen van een gezonde en heldere governance en het effectief en efficiënt gebruikmaken van resources en tijd is waar onze kracht ligt. En daar worden we blij van.

Slecht presterende processen zijn kostbaar en inefficient. Ze zuigen de organisatie letterlijk leeg. Ze kosten veel moeite, wegen zwaar voor uw medewerkers en zorgen voor een lagere klanttevredenheid. Met onze oplossingen heeft u een direct antwoord op deze issues. Zo leveren we directe impact op uw bedrijfsresultaat.

Wij zijn DATICX. Kundig, betrokken en no-nonsense.

Emiel Van Nielen

Process Mining Consultant – Eigenaar

Laurenz Thiele

Process Mining Consultant

Michelle de Groot

Process Mining Consultant

Aïsha Clement

Sales & Marketing specialist

Chantal

Interim Data Scientist

Archie

Chief process sniffer

Bemiddeling voor zelfstandig Process Mining professionals

DATICX Flex bemiddelt tussen zelfstandig professionals (interim/zzp’ers/freelance) en opdrachtgevers. Wij richten ons op professionals die actief zijn binnen de expertises; Process Mining, Process Optimalisatie, Digitale Transformatie, RPA, Machine Learning en Intelligent Automation.

Nieuwsgierig geworden naar Daticx?